031-32118
در صورتی که برنامه نویسی وب سایت شما تحت زبان php است و یا از وب سایت استاتیک که با زبان html آماده شده استفاده می کنید این سرویس برای شما مناسب است.
این سرویس مناسب کاربرانی است که زبان برنامه نویسی سایت آنها aps و یا asp.net می باشد مناسب است.
این سرویس مناسب وب سایتهایی است که به منابع اختصاصی نیاز دارند و سایر سرویسهای هاست اشتراکی پاسخگوی نیاز آنها نیست.
در صورتی که هاست اشتراکی پاسخگوی نیاز شما نیست و نیاز به استفاده از منابع بیشتری دارید میتوانید از سرور مجازی یا وی پی اس استفاده کنید.
این سرویس مناسب برای کاربرانی است که قصد راه اندازی وب سایت جهت دانلود بازی، فیلم، موسیقی و یا نرم افزار دارند.
دامنه يا دامين، همان نام و یا آدرس وب سایت شما می باشد
برای راه اندازی هر وبسایت شما نیاز به 3 چیز دارید که عبارت هستند از: 1. هاست 2. دامین 3. سی ام اس یا همان سیستم مدیریت محتوا . یکی از بخش های اصلی سایت که تاثیر مستفیم بر روی امنیت سایت شما، سئوی سایت...
فضایی که اطلاعات یک سایت در آن ذخیره میشود هاست نامیده میشود.هر سایتی از انواع مختلف اطلاعات مثل تصاویر , متن ها , فیلم هاو غیره تشکیل میشود .بی شک شما در کامپیوتر خود اصلاعات زیادی دارید که بروی هارد آن ذخیره شده اند. هر دفعه که به سراغ این فایل ها میروید و آنها را اجرا میکنید , اطلاعات از روی هارد خوانده میشوند و برای شما نمایش داده میشوند.
این امکان وجود دارد که شما سایت خود را بروی کامپیوتر شخصیتان نصب کرده و با عملیات خاصی آن را به فضای اینترنت بفرستید.اما مشکلی که برای شما پیش می آید این است که هر موقع شما کامپیوترتان خاموش شو سایتتان نیز خاموش شده ودیگر بالا نی آید. اما آن سری کامپیوتر هایی که در اختیار شرکت هاستینگ هستند همواره روشن بوده و این کار باعث میشود سایت شما هیچ زمان از فعالیت باز نماند.برای اینکار این شرکت بخشی از کامپیوترهایشان را به سایت شما اختصاص میدهند تا سایتتان در آن بخش راه اندازی شود .با توجه به مقدار مبلغی که چرداخت میکنید فضا و منابع بیشتری از این کامپیوتر ها در اختیار شما قرار میگیرد .این امر خود عامل بسیار موثری در بالا رفتن قابلیت سایت شما در جذب کاربر و ارایه خدمات به کاربران میباشد.
بعد از اینکه هاست را تهیه کردید یک سری تنظیماتی باید بروی وب سایتتان دقیق و بر طبق نیازهای شما انجام گیرد. و البته خود هاست یک سیستم مدیریت تنظیمات میباشد. آن سری تنظیمات اصلی که به هاست مربوط میشود داخل کنترل پنل قرار گرفته اند.از جمله کارهایی که در کنترل پنل میتوان انجام داد : اتصال دامنه به هاست، آپلود فایلهای سایت، گرفتن نسخه پشتیبان، تنظیمات مربوط به دیتابیس و…. آندسته اطلاعاتی که میتوان از بخش آمار موجود در کنترل پنل بدست آورد مشاهده میزان حجم مصرفی و ترافیک استفاده شده میباشد.
کنترل پنلهای که فقط بر روی سرورهای لینوکسی قابلیت نصب و کانفیگ را دارند در پایین آورده شده اند:
Virtualmin, Cortex, H-sphere, InterWorx, MachPanel Kloxo eXtend, webmin, DotNetPanel, ispCP, DTC, Technologie
Cpanel, DirectAdmin, Plesk, ISPConfig, ispCP SysCP, Usermin
و اما کنترل پنل ها قابل نصب بروی ویندوز نیز در اینجا لیست شده اند:
Helm, Extend, Hosting Controller, Plesk
از معروفترین کنترل پنلهای موجود میتوان به سه مورد از آنها اشاره کرد:سی پنل (CPanel)، دایرکت ادمین (Direct Admin) و پلسک (Plesk) . از لحاظ امکانات و رابط کاربری سی پنل مورد بهتری نسبت به دایرکت ادمین و پلسک میباشد.
هنگامی که برای خرید هاست مراجعه میکنید یک سری مشخصات و امکانات را در جدول خواهید دید.در این بخش به توضیح این واژه ها و اصطلاحات خواهیم پرداخت :
فضای هاست :همان مقدار فضایی گه در اختیار سایت شما قرار میگیرد فضای هاست نامیده میشود که شما براحتی میتوانید فایل و اطلاعات را در آن آپلود و حتی ذخیره کنید.
ترافیک ماهانه هاست: ترافیک ماهانه همان میزان حجم اطلاعاتی مبادله شده در طول یکماه در سایت شما میباشد.اگر بخواهیم ساده تر آنرا بیان کنیم : مجموع حجم دانلودی و آپلودی سایت .به عنوان مثال اگر حجم صفحه اصلی سایتتان 100 کیلو بایت باشد و روزانه بطور متوسط 100 بازدید داشته باشید در طول یکماه میزان مصرفی از ترافیکتان 300 هزار کیلو بایت (300 مگا بایت) خواهد بود.نتیجه نهایی را با اضافه کردن این مقدار به میزان آپلود و دانلود سایتتان بدست آورید که همان میزان کل حجم مصرفی از ترافیک شما در یک ماه است.
سیستم عامل هاست: نوع سیستم عامل کامپیوتری که هاست در آن قرار میگیرد. یا همان کامپیوترهای شرکت هاستینگ که قبلا از انها یاد کردیم .معمولا هاست ها از سیستم عامل لینکوسی بهره می گیرند.لازم نیست شما روی کامپیتورتان این سیستم عامل را داشته باشید یا چیزهایی دیگری را نصب کنید چرا که این سیستم عامل به کامپیوتر شما مربوط نمیشود.
پارک دامنه: وقتی که چنتا دامنه به غیر از دامنه اصلی سایت به سایت وصل میکنید به آن پارک دامنه گفته میشود.در این صورت شرایطی فراهم میشود که شما بتوانید همزمان با چندین دامنه وارد سایت شوید.یکی از دامنه ها همان دامنه اصلی سایت میباشد وبقییه ههمانی هستند که پارک کرده اید.وقتی از دامنه های پارک شده وارد سایت میشوید به دامنه اصلی انتقال میباید.حالا فرض کنید دامنه اصلی شما yoursite.com باشد اما خواسته شما این است که علاوه بر این دامنه چند دامنه دیگر به سایت اضافه کنید. برای اینکار فقط کافیست دامنه های مد نظرتان را پارک کنید.با پارک کردن دامنه ها کاربران به دامنه اصلی yoursite.com انتقال میابند.
جمع بندی
با مفهومه هاست آشنایی پیدا کردید.لازم است نکته ایی را خدمتتان عرض کنم .برای اینکه سایتی راه اندازی شود علاوه بر تهیه هاست شما نیاز به تهیه دامین (دامنه)نیز دارید.هیچ فرقی ندارد کدام یک از اینها را اول تهیه کنید.بعد از اینکه تهیه هر یک از اینها را انجام دادید میتوانید آنها را بهم وصل کنید تا به دامین وارد شده و سایتتان باز شود .برای اینکه عملیات مربوط به اتصال صورت گیرد